אשכים גדולים לתינוק

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

21/12/2003 | 14:04 | מאת: ערן

שלום רב, האם קיימת תופעה כזו של אשכים מוגדלים לתינוק כבן שלושה חודשים? האם זהו משהו שיש טיפול עבורו או האם זוהי תופעה חולפת שתעבור עם הזמן? מה בעצם הגורמים למצב זה של אשכים מוגדלים? האם יש צורך בטיפול כלשהו? מחכה לשמוע מכם בהקדם, תודה מראש, אב מודאג

צריך לדעת על מה מדובר אין כל ספק שסתם לא כדאי לא לבדוק אבל יכול להיות שזה נורמלי וזה יעבור לאחר הלידה - עקב שינוי הורמונלי יכול להיות שמדובר בבקעים מפשעתיים או נוזל בשק האשכים שצריך לבדוק ואולי גם לנתח ולכן - זה מה שאני אומר לך - כדאי לקחת אותו לרופא

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר