ירידת בתפקוד מיני אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

15/11/2003 | 18:38 | מאת: רון

אני חולה קרוהן ועברתי ניתוח כריתה של סוף מעי דק עקב פיסטולה בין מעי לשלפוחית השתן. הניתוח עצמו היה גם מורכב בגלל שהמעי התחפר בין השלפוחית לרקטום ובגלל הקושי לשלוף אותו משם. לאורך התקופה שסבלתי מהפיסטולה לשלפוחית סבלתי מדלקת שתן קבועה ולכן כמעט ולא חשתי דחף מיני. לאחר הניתוח היתה חזרה לתקופה קצרה מבחינת הדחף המיני אבל עכשיו יותר משלושה חודשים אחרי הניתוח אני חש ירידה בחשק המיני ובחוזק הזקפה יחסית למה שהייתי רגיל אליו לפני שקיבלתי את הפיסטולה. השאלה היא האם ייתכן שניתוח מהסוג שעברתי יכול לפגוע בחשק המיני ובעוצמת הזקפה גם אם לאחר הניתוח חשתי לתקופה קצרה חשק מיני וזקפה חזקים?. רון.

there ıs no connectıon between the operatıon performed and your complaıns but - could be other connectıons psychologıcal and others

17/11/2003 | 04:38 | מאת: רון

אז מה אתה ממליץ לעשות דוקטור... זה מדאיג אותי... אף פעם לא היה לי מצב כזה

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר