קשר בין בעיה בערמונית לכאב רקטלי

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

31/07/2003 | 14:41 | מאת: אבי

סובל למעלה משנה מכאב רקטלי מדי יום המופיע לאחר היציאה ונמשך כל היום. התחושה ( עפ"י מישוש ידני שלי היא של נפיחות ודלקת באזור בעומק 3-5 ס"מ). בדיקות מקיפות ע"י פרוקטולוגים וגסטרו לא העלו דבר וההשערה בלבד היא- פרוקטלגיה פוגקס. בתחילת השנה נבדקתי ביוזמתי שגרתית ע"י אורולוג כולל אולטראסאונד רגיל של דרכי השתן + CT של האגן, ללא ממצא. האורולוג לא ידע להסביר על קשר ידוע לו בין כאב מסוג זה והערמונית. איני סובל ממערכת השתן. השאלה: האם יש קשר ולו תיאורטי רפואי בין הכאב המציק מאד לערמונית והאם יש מקום לבדיקה נוספת בעניין. בתודה, אבי , בן 59

על פי כל הסיפור - ואני מדגיש כי לא ראיתי שום ממצא ולא בדקתי אותך - לא מתאים לי בכלל כבעייה אורולוגית. והייתי נוטה ללכת שוב לפרוקוטולוג

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר