עמוד שדרה

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

30/08/2007 | 16:34 | מאת: ר.א.

שלום. עברתי 2 ניתוחי עמוד שדרה תחתון לפני יותר משנתיים. נותרתי עם בעיה עצבית, cauda equina syndrome: חולשה ברגליים, חוסר תחושתי מאחרי הרגליים, וצורך בצנתר להתפנות. לאחר תקופת שיקום של מס' חודשים - ממשיך לעבוד. האם ניתן לפנות (לאן, איך ?) לקבלת הכרה / הטבות כלכליות בגלל המצב ? תודה.

02/09/2007 | 12:45 | מאת: איילת לבנון

ניתן לנסות לפנות למחלקת ניידות בביטוח לאומי. במידה ויש פגיעה עצבית ברגליים ופגיעה ביכולתך להתנייד. פרט לכך ניתן לבחון פוליסות ביטוח פרטיות אם קיימות, במידה ולא מימשת.

מנהל פורום זכויות רפואיות