פגיעה מינית

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

10/08/2007 | 01:12 | מאת: ורדית

אנא עזרו לי לפני 15 שנה ניפגעתי מינית על ידי אדם שהכרתי ומאז חיי הישתנו לרעה הפחתי להיות אדם חשדן וביקורתי אין לי חברה ואני מאד בודדה ויש לי קשיים לקיים יחסי אישות עם בעלי יש לי 4 ילדים שאני משדרת להם עצבים ללא שליטה וגם מדוכעת רוב הזמן ומחפסת ניסיונות עובדניים אני לא בטיפול נפשי עם יש למשהו פטרון איך עליי להשתנות אני מאד אודה לו

12/08/2007 | 09:10 | מאת: איילת לבנון

שלום ורדית, בנימה אישית אבקש לומר לך כי נשמע כי את מתמודדת מזה תקופה ארוכה עם קושי גדול, העלאתו על הכתב כבר חצי דרך לפתרונו. גורמים שונים יכולים לסייע לך בהתמודדות קונבנציונלים ואלטרנטיבים, בהם מומלץ להיעזר. מאחלת לך שתרגישי במהרה יותר טוב על אף החווויה הקשה. לעניין מימוש זכוית נפגעים, בו אנו עוסקים בפורום זה, לא הבנתי אם את זקוקה לעזרתנו ומהי שאלתך

מנהל פורום זכויות רפואיות