תינוק עם SVT

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

12/01/2014 | 13:43 | מאת: הילה

הי יש לי תינוק בן שלושה חודשים עם SVT , אובחן עוד בתקופת ההיריון כרגע מטופל בתרופות . אין באפשרותי להכניס אותו לפעוטון בשל ההשגחה הצמודה לה הוא זקוק , וכן בשל הצורך בתרופות האם מגיע לי תמיכה כלשהי בעזרה במטפלת תודה על העזרה הילה

שלום, אכן כן. החל מגיל 3 חודשים ניתן לבקש סיוע מביטוח לאומי. מציע לקרוא מאמר באתר מרפאות בר מדיקס לזכויות רפואיות בנושא: http://www.barmedics.com/archive/he/8bf8f3144849/yn בריאות

מנהל פורום זכויות רפואיות