הרעה במצב.

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

19/12/2013 | 18:28 | מאת: מיכאלה

ליועץ היקר שלום וברכה ! אובחנתי כחולת קרון לפני 8 שנים. יש לי דרגת נכות זעירה מביטוח לאומי כי המחלה היתה יחסית קלה. בשנה האחרונה כבר היו לי 3 אישפוזים - יש הרעה. אייך אני מתנהלת מול המוסד ???(שמעתי על אנשים שפנו וגם הקצת הזה נלקח מהם)תודה על תשובה

שלום, אכן, בכל פניה להחמרת מצב יש סיכוי שביטוח לאומי יחליט שדווקא יש שיפור ויקח גם את המעט. אבל לא הייתי מפחד מכך אם אכן יש החמרה אמיתית. הייתי ניגש לוועדה להחמרת מצב עם כל החומר הרפואי המוכיח את ההחמרה. בריאות,

מנהל פורום זכויות רפואיות