נכות בדילמה רצינית

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

05/12/2013 | 10:29 | מאת: אסי

שלום רב, אמא שלי בקרוב בת 60 .. ויש לה בעיה שיש לה חולשה מאוד גדולה בגוף כאבי רגליים וכול מיני כאבים בגוף ויש לה גם סוכרת שהיא קיבלה עליה 10% בגלל שהיא מאוזנת. תמיד היא הייתה עובדת משרה חלקית ובשנים האחרונות הפחתו לה לחצי ממשרה חלקית שזה אומר סביב ה1200 שקל וכיום בעבודה שהיא עובדת היא מקבל בערך 500 שקל בגלל שמנהלים אומרים שהיא בקושי מתפקדת והקשישות לא הכי מרוצות.. בכללי יש לאמא שלי חולשה בגוף בצורה רצינית מבחינה נפשית היא גם לא הכי הכי מהבחינה שהיא מאוד תמימה ולמשל היא יוכל לחצות תכביש בלי להסתכל למשל קניתי לאמא שלי פאלפון ו4 שעות אני רק מסביר לה איך עונים!! . בהרבה מצבים עוזרים לאמא שלי לעלות לאוטבוס ולרדת לא תמיד אבל היא יורדת ועוד שנייה עומדת ליפול ושהיא יורדת במדדרגות היא יורדת לאט לאט לאט והרבה פעמיים מחזיקים אותה .. ושלא נדבר על זה שהיא נופלת המון . עשו לה בדיקות כלליות והכול תקין הסוכרת תקינה נירולוג תקין . הלכנו לרופא התעסוקתית היא אמרה שבשביל לקבל ניכות צריך להביא הוחכות שיש משהו לא בסדר . אמרתי לרופא את רואה מול העיינים שלך שיש שמשהו לא בסדר אז יש בעיה רק צריך למצוא אותה יש פה בעיה לא מוסברת . שלחות את אמא שלי לרופא תעסוקתית אמא שלי ניראת מאוד מבוגרת לגילה וכנרא פה הבעיה אז הסברתי את זה לרופא התעסוקתית והיא רשמה במכתב שהיא התרשמה מירידה כללית במצב ותפקוד שלא מוסבר ע"י מחלות כרונית שלה . אני ממליצהAאים אחרים כול פעם !! ואנכנרא בגלל שהגריאטר עולה להם הרבה כסף או משהו לא יודע קיצר אני ASS

שלום, גם בביטוח לאומי, על מנת לקבל קיצבה יש צורך באבחון מחלה. בריאות,

מנהל פורום זכויות רפואיות