דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

01/12/2013 | 18:34 | מאת: MAZOR

שלום נקבע לי בבטוח לאומי 32 אחוזי נכות שמורכב מלחץ תוך גולגולתי - קיצור קיבה - ופגיעה בשדות ראיה בנוסף הצגתי מסמך שאני אלרגית למתכות ויש לי דרמטיטיס - בטוח לאומי לא התייחס לגבי הדרמטיטיס כאחוזי נכות האם עלי לערער על החלטתם?

שלום, נראה לי שאחוזי הנכות קצת נמוכים אבל זה תלוי כמובן בחומרת הבעיות. דרמטיטיס חמור עם חתכים מדממים יכול לתת עוד אחוזים נוספים. בריאות, www.barmedics.com

02/12/2013 | 17:14 | מאת: MAZOR

תודה על התשובה המהירה - עוד שאלה האם עקמת בעמוד השדרה מזכה באחוזי נכות?

מנהל פורום זכויות רפואיות