גאוט שיגדון

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

19/11/2013 | 21:02 | מאת: גיל

ערב טוב אני סובל מזה כחודשיים מכאבים בבוהן ולפני כ3 שבועות הייתי אצל ראומטולוג והוא גילה שיש לי גאוט אני כחודש לא עובד האם יש לי זכויות?? והרגל עדיין נפוחה ללא הפסקה כחודש וחצי ואין לי מושג מתי אני אוכל לחזור לעבוד והתחלתי תיפול לגאוט

שלום, כל עוד יש לך ימי מחלה אתה אמור לנצל אותם. רק אחרי, במידה ועדיין אינך כשיר לעבודה ועברו לפחות 90 ימים שאינך עובד, תוכל להתחיל לקבל פיצוי מביטוח לאומי. ראה מאמר בנושא נכות כללית (העתק כתובת לדפדפן): http://www.barmedics.com/archive/he/8bf8f3144849/nc בריאות,

מנהל פורום זכויות רפואיות