הארכת אחוזי נכות

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

18/11/2013 | 14:57 | מאת: שלמה

שלום רב. ברצוני לדעת כמה אחוזי נכות מגיע לי או מה המינימום שמגיע לי עקב קרע במניסקוס ללא נעילות. ממצאי בדיקת MRI : המניסקוס הלטרלי מראה אות וצורה רגילים. יש קרע הורוזנטאלי אלכסוני בקרן האחורית של המניסקוס המדיאלי. יש ציסטה מניסקאלית מאוחרי הקרן האחורית. יש בצקת סביב הרצועה הקולטרלית המדיאלית - קרע חלקי בתהליך של איחוי. יש שאריות של קונטוזיות גרמיות באפיקונדיל הלטרלי של הפמור ובקונדיל המדיאלי של הפמור, מצב לאחר חבלת ולגוס. במדור המדיאלי יש בצקת סוב-כונדרלית בטיביאל פלטו- משנית לפגם סחוסי שלא נראה בבירור. סיכום: .1 קרע במניסקוס המדיאלי. .2 קרע סוב-אקוטי חלקי של ה- MCL בתהליך ריפוי ושאריות של קונטוזיות הקשורות לחבלת ולגוס. תודה רבה ושבוע טוב

שלמה, קרע במניסקוס עם פגיעה קשה יכול לתת עד 10% נכות. אם זה עקב פגיעה בעבודה כדאי להגיש נכות. בריאות,

מנהל פורום זכויות רפואיות