פנסית נכות

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

11/11/2013 | 18:17 | מאת: יעקב

אני פועל ייצור כבר 12 שנה במפעל בדרום משכורת שלי 7500 שח' לפני חודשיים קיבלתי התקפת לב בבית והגשתי נכות כללית לביטוח לאומי ביקרתי אצל רופא של ביטוח לאומי קבע לי עבור התקף לב 100% נכות עד 30..2013 50% נכות עד 31.12.2013 25% נכות החל מ 1.1.20014 והערה " החל מתאריך 1.1.2014 נכות רפואית לא מזכה מה הכוונה ? אני בן 57 והודעתי במקום עבודה שאני רוצה לצאת לפנסיה רפואית האם הם לוקחים את ההחלטה של ב.ל האם אני יכול לערער | תודה יעקב

שלום, הכוונה שבעוד שכנראה תהיה נכות רפואית, הרופא לא חושב שאתה תהיה מוגבל בעבודה ולכן לא תקבל קצבה. אכן חברת הביטוח יכולה לקחת את החלטת הביטוח הלאומי אולם זה לא משחק לטובתך במקרה שלך. ניתן לערער על ההחלטה אולם נראה לי שהם ירצו לחכות מספר חודשים כדי לראות אם יש שפור במצבך. בריאות,

מנהל פורום זכויות רפואיות