פנייה בנוגע להכוונה מקצועית - פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

11/11/2013 | 14:43 | מאת: רותם

שלום רב, אני פונה בנוגע לפגיעה גופנית של אימי (פריצות דיסק בגב) שהופיעה לאחרונה אך היא סובלת ממנה כבר מספר חודשים., מאחר ובעת שעבדה אימי בשנים האחרונות כמטפלת בילדים קטנים בגנים ופוטרה לפני כחודש וחצי בשל צרכי מעביד, האם תוכלו לכוון מה עלייה לעשות כעת ? אלי מי לפנות או מהם הערוצים הנכונים אליהם יש לפנות בנושא ? האם יש בכלל מקום לסיוע ביטוחי או ממסדי לעניין ? ישנן מספר חברות הגובות סכומי כסף גדולים ועמלת טרחה על כל הנוגע למימוש זכות רפואית וארצה להימנע מכך. תודה גדולה מראש, רותם

שלום, ראשית יש להבין אם פריצת הדיסק ארעה עקב עבודתה. אם לא, יש להגיש תביעה לנכות כללית לביטוח לאומי. אם פריצת הדיסק ארעה עקב עבודתה, יש להגיש לביטוח לאומי תביעה לנכות מעבודה. בנוגע לתביעות מעבודה, ממליץ לקרוא את המאמר הבא (להעתיק את הכתובת לדפדפן): http://www.barmedics.com/archive/he/8bf8f3144849/nbmn בנוגע לנכות כללית, ממליץ על המאמר הבא: http://www.barmedics.com/archive/he/8bf8f3144849/nc בריאות,

מנהל פורום זכויות רפואיות