עקמת בגב

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

10/11/2013 | 00:09 | מאת: שלומי

יש לי עקמת בגב כ105 מעלות(אני עדיין מתלבט בקשר לניתוח), רציתי לדעת האם אני יכול לקבל נכות בגין זה? הצבא פטר אותי משירות ולכן המשכתי בעיסוקי בישיבה אך כאבי הגב לא עזבוני וכיום אינני עובד ורק לומד מהבית.... האם אני יכול לקבל קצבה?

שלום, בעיקרון כן. תלוי במצבך כפי שיקבע בוועדה הרפואית ובוועדת בחינה לכושר עבודה. ממליץ לקרוא את המאמר הקצר הבא (להעתיק כתובת לדפדפן): http://www.barmedics.com/archive/he/5f0f25541acd בריאות,

מנהל פורום זכויות רפואיות