היוון

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

09/11/2013 | 18:45 | מאת: אתי

שלום רב, אני בת 62, קיבלתי אישור שהגעתי לגיל פנסיה. אני נכה בדרגה של 30 אחוז. האם אני יכולה להשתמש בהיוון על מנת לקבל תשלום חד פעמי עבור הנכות? השאלה השנייה: האם אני אקבל דמי פנסיה מביטוח לאומי לאחר ההיוון? אני מקבלת פנסיה ממנהלת הגימלאות בגובה של 2200 ש"ח. אני לא עובדת. תודה מקב לב. אתי

שלום, הקצבאות הינן חלופיות. לא ניתן לקבל שתי קצבאות. עליך לבחור מה את רוצה, קצבה על נכות מעבודה או קצבת זקנה. אם תהווני את הקצבה לא תקבלי אותה יותר בתשלומים. בריאות,

מנהל פורום זכויות רפואיות