מוטרדת מאוד- כדורים וביטוח לאומי

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

15/10/2013 | 12:01 | מאת: חסויה

הייתי היום אצל רופאה על מנת לבקש טופס לכדורים נוספים, והיא אמרה לי שהיא רואה במחשב שאני לא קונה כדורים. זה נכון- אני לא קונה את הכדורים, כי אני עובדת רק פעם בשבוע, ההורים לא יכולים לתת לי כסף לכדורים כי הם בעצמם בצרות, ואני בקושי מרוויחה 1500 שקל בחודש שלא מספיקים לי לכלום. אני עומדת לתבוע את ביטוח לאומי בגין בעיות נפשיות ופיזיות כאלה ואחרות, והפחד הבלתי נגמר שלי הוא- שהם יחשבו שאני שקרנית. ואני לא. אני סקרנית לדעת- האם יש איזשהו סיכוי שהם יכולים לדעת אם אני קונה תרופות או לא? אני לא יודעת למה, אבל נראה לי שהם פשוט יתפסו על זה גל ויגידו שאני שקרנית, ושבגלל שאני לא קונה את הכדורים אז אני לא בעמת סובלת מהדברים דאני טוענת שאני סובלת מהם

שלום, בטוח לאומי אכן מוציא תיק רפואי מקופת חולים אבל לדעתי זה לא כולל את המידע אם קנית או לא קנית כדורים. בריאות, גיל

מנהל פורום זכויות רפואיות