זכיות אחרי 2 ניתוחים

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

15/10/2013 | 08:40 | מאת: ר. דור

שלום, הנני בת 49 לאחרונה עברתי 2 ניתוחים. הראשון כריתה חלקית של הכליה בשל גידול סרטני (אין צורך בטיפול) ולאחריו כריתה של רחם,שחלות וצוואר הרחם. כרגע אני בחופשת מחלה כשתסתיים אני חוזרת לעבודה כרגיל. קראתי שלאחר ניתוחים כאלה ובגילי , אני זכאית ל "אחוזי נכות". אני לא מצליחה להבין במה מדובר? האם הם נקבעים באופן אוטומטי? האם אצטרך לעמוד בפני ועדה שתחליט? מה "יתרמו" לי האחוזים האלה? האם יש זכויות נוספות מלבד ה"אחוזים" הנ"ל? (אולי מס הכנסה?) ולמי בכלל פונים? המון שאלות.... תודה מראש!

שלום, על מנת לקבל אחוזי נכות יש צורך להגיש בקשה ולעמוד לפני ועדה רפואית. אם תחזרי לעבוד ותרוויחי למעלה מ- 3900 ש"ח הרי שלא תקבלי קצבה. ממליץ לקרוא מאמר (להעתיק כתובת לדפדפן): http://www.barmedics.com/archive/he/13eee5548677 בריאות,

17/10/2013 | 13:02 | מאת: ר.דור

אני חוזרת עוד שבועיים לעבודה ולשמחתי משכורתי גבוהה מ -3900. לפי מה שאני מבינה אין לי בכלל מה לפנות???

מנהל פורום זכויות רפואיות