תינוק עם SVT

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

02/10/2013 | 00:17 | מאת: יעל

שלום גיל, רציתי לדעת האם תינוק הלוקה בSVT זכאי לקבל גמלה מביטוח לאומי. התינוק אובחן בSVT עוד בהריון. התינוק בן חודשיים. אושפז מאז לידתו 14 ימים (בשני אישפוזים) לצורך איזונו. כרגע מטופל בשתי תרופות קבועות. התוכנית להמשך היא מעקב מומחה בבית החולים פעם בחודשיים והולטר פעם בחודשיים. תודה רבה, יעל

שלום, אין קשר בין המחלה והזכויות אלא בין המוגבלות והזכויות. מאחר ותינוק חולה ותינוק בריא דורשים פחות או יותר את אותה ההשגחה (24/7) הרי שכנראה שאין זכויות מיוחדות. ממליץ לקרוא את המאמר הבא (להעתיק את הכתובת לדפדפן): http://www.barmedics.com/archive/he/8bf8f3144849/yn בריאות, מרפאות בר מדיקס לזכויות רפואיות

מנהל פורום זכויות רפואיות