סיכוי קבלת נכות כללית מביטוח לאומי לחולה סכרת

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

16/09/2013 | 08:58 | מאת: רון

אני בן 61 , חולה סכרת משנת 2000 ואובחנתי רק על ידי רופא משפחה ומתן תרופות. לאחרונה הופיעו רעידות בידיים וחוסר יכולת ללכת עצמאית סחרחורות והדם לא זורם לרגליים . איבחן מלפני כחודש . על ידי בדיקת RMG מלפני חודש על סיכובים של סכרת. ביניהם : אוגוסט TERMOR BEGINING ESSENTIAL FAMILIL 2013 שזה הרעד ביידים. על ידי ניורולוג, ששלח לבדיקת EMG ינואר 2009- גלאוקומה (אבל אין את האבחנה מהרופא , ניסה להשיג מרופא משפחה ואין את האבחנה הספציפית) אוגוסט 2013 - בדיקת EMG - קבעה MOTOR POLYNEOPATHY , M/P DIABETIC עוד בעיות כגון : דיכאון מטופל בכדורים שנים, יתר לחץ דם מטופל בכדורים. אודה לעצתכם האם יש סיכוי לקבלת נכות כללית מביטוח לאומי תודה מראש רון

רון, בעיקרון אתה זכאי לקצבה. ישנם תנאים נוספים לקבלת הקצבה כגון מבחני הכנסה. ממליץ לקרוא מאמר בנושא בכתובת: (להעתיק כתובת לדפדפן): http://www.barmedics.com/archive/he/handicap בריאות, מרפאות בר מדיקס לזכויות רפואיות

מנהל פורום זכויות רפואיות