קוליטיס-השתתפות בעלות תרופות

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

12/09/2013 | 08:22 | מאת: אתי

האם הב"ל משתתף בעלות רכישה של תרופות שמגיעה ל-100 ש"ח לחודש?

אתי, נכים בעלי זכאות, זכאותם עוברת באופן אוטומטי לקופה ואם יש איזו הנחה הנכה מקבל אותה מהקופה. ממליץ לקרוא מאמר על זכויות נכים (להעתיק לדפדפן) http://www.barmedics.com/archive/he/8bf8f3144849/handicap_other_entitlements בריאות,

12/09/2013 | 10:25 | מאת: eti

לא פנינו מעולם לב"ל ואנחנו משלמים כל חודש 100 שח לתרופה, האם מישהו משתתף איתנו? יש טעם לפנות למישהו? האם יש לנו זכויות בנושא?

מנהל פורום זכויות רפואיות