קצבת ניידות

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

11/09/2013 | 17:21 | מאת: דודי

שלום, שאלתי מתחלקת ל2- 1. אני חולה COPD ובנוסף נכה עקב פגיעה בקרסול, נקבעה לי נכות תפקודית של 100% ונכות כללית של 80% ואני בעל תו נכה האם אני זכאי לקצבת ניידות ?. 2.בביטוח לאומי דחו את בקשתי לקצבה בטענה כי אין כפל קצבאות וכי הקצבה אותה אני מקבל היום בגין הפציעה בקרסול (40% נכות) שווה לקצבה אותה אקבל עבור הנכות שנקבעה לי בעקבות מחלתי ב COPD(כאמור נכות תפקודית של 100% ונכות כללית של 80%) האם כך הדבר ? האם שווה לתבוע או לנהל הליך מול ביטוח לאומי

דודי, 1. לא ניתן לדעת עד שלא תיבדק על ידי רופא מומחה לזכויות רפואיות. ממליץ להתקשר אלינו 03-637-5700 ולקבוע פגישת ייעוץ ללא תשלום עם האורטופד. 2. ביטוח לאומי צודקים. אין כפל קצבאות www.barmedics.com בריאות

12/09/2013 | 15:48 | מאת: דודי

1.כוונתי הייתה לגבי ה COPD, האם הוא מוכר במחלה המזכה בקצבת ניידות, ואם יש אחוז נכות מסויים המזכה בקצבת ניידות.

מנהל פורום זכויות רפואיות