האם מגיעה לי נכות נפשית

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

10/09/2013 | 00:03 | מאת: ליאת

שהיתי מתחת לגיל 18 רופא בבית חולים מאיר כפר סבא הטריד אותי מינית ולפני שנה. בערך הטריד אותי שוטר מאז ועד היום איני יכולה לדבר עם גברים ואם מישהו פונה אלי אני מתפרצת אני בדיכאון לא יכולה לעבוד וסובלת ממצבי רוח ואבדתי אמון באנשים יש לי סיוטים בלילה הפסיכיאטרית שראתה אותי אמרה אין מה לעשות האם אפשר לטבוע נכות נפשית כי אני מסוגלת לעבוד

הביטוח הלאומי נותן נכות לפי מצב נפשי ולפי יכולת העבודה. אם את יכולה לעבוד אזי תקבלי אחוזי אי כושר עבודה נמוכים ואזי גם הקצבה תהיה נמוכה. ממליץ לקרוא (להעתיק כתובת לדפדפן): http://www.barmedics.com/archive/he/8bf8f3144849/nc בריאות,

מנהל פורום זכויות רפואיות