מחלת גרייבס

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

10/08/2013 | 20:34 | מאת: מיכל

שלום רב, אני חולה במחלת גרייבס מזה מספר שנים עם עליות וירידות. לפני כשנתיים עברתי טיפול ביוד אך לצערי כעת שוב חזרה המחלה ויש לי אופטלמופטיה של הגרייבס.בנוסף,לוקחת כדורים לאיזון לחץ דם. אני גננת ,עובדת במשרה מלאה, חמישה ימים (30 ילדים בגן), האם יתכן כי בעזרת רופא תעסוקתי אוכל לעבוד פחות שעות? תודה על העזרה!!

מיכל שלום, מאחר ויש רמות חומרה של המחלה בהחלט יש צורך בהמלצת רופא תעסוקתי בריאות מרפאות בר מדיקס לזכויות רפואיות

מנהל פורום זכויות רפואיות