משרד הביטחון

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

29/07/2013 | 17:05 | מאת: דניאל

שלום.. הגשתי למשרד הביטחון תביעה בשל קרע במיניסקוס. עברתי 2 ניתוחים לכריתת מיניסקוס. משרד הביטחון החליט לפני הוועדה רפואית על פי סמך החוות דעת הרפואית מטעמם שאני אקבל בוועדה הרפואית מחצית לאור העבודה שזה החמרה בצבא. כי הם טוענים שאני באה עם זה מהאזרחות. עכשיו הבנתי שאפשר לקבל על קרע 10% נכות. זה אומר שכל הנראה יהיה 5% אחוז נכות אצלי.. הבנתי שזה לא מקנה כלום. מה עוד אני יכולה לעשות בשביל כן לקבל יותר אחוזי נכות ולקבל הכרה מלאה ולא חלקית אני מציינת שעשיתי MRI נוסף וגילו עוד קרע נוסף קטן ובצקת.

דניאל, שתי אפשרויות: 1. לסתור את חוות הדעת שלהם שצריך לחלק אחריות 2. להגדיל אחוזי נכות עד שגם לאחר החלוקה יהיו 10% ומעלה (קשה מאוד) בריאות מרפאות בר מדיקס לזכויות רפואיות

מנהל פורום זכויות רפואיות