פטור ממס הכנסה

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

29/07/2013 | 01:07 | מאת: אלכס

שלום אני גמלאי מעל גיל 70 . 1.לפני כחצי-שנה אובחן אצלי סרטן-ערמונית.כיום מקבל טיפול קרינתי במשך חודשיים,עם תופעות הלוואי הידועות. הוצע לי להגיש בקשה לביטוח לאומי(טופס של האגודה למל.בסרטן),לקביעת נכות רפואית עבור פטור ממס-הכנסה. האם יש טעם לגשת לזה בכלל? 2.משנת 2003, יש לי כבר קביעת נכות רפואית לצמיתות 74.8%, בשל ניתוח כלי-דם ראשי בבטן. האם צריך/כדאי לצרף גם את זה לבקשה של עכשיו. או שצריך לחכות לנכות קבועה גם למחלה הנוכחית? האם יש בכלל נכות קבועה לסרטן? בתודה מראש על התשובה

שלום, יש טעם לגשת לתהליך הפטור במידה ואתה מרוויח מיגיעה אישית. הפטור הינו על כספים מיגיעה אישית. בד"כ אין נכות צמיתה לסרטן. אין מה לחכותץ אילו שני תהליכים שונים וכדאי לצרף כל מסמך רפואי.

מנהל פורום זכויות רפואיות