DVT

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

11/07/2013 | 08:12 | מאת: צילה

ביתי בת 23 חולה בDVT כ - 6 שנים לפני כשלוש שנים הגשנו תביעה לביטוח לאומי על מצב הבריאותי שלה וקיבלנו 605 נכות זמני לתקופה של חצי שנה.. מאז סיום התקופה הוגשו שוב תביעות ועירעורים בנושא מכיון שאינם מוכנים להכיר בבת שלי נכה. עלי לציין שמצב הבריאותי שלה לא מיטב עימה רגלה נפוחה מאוד מתקשה לעבוד -(היא עובדת בלית ברירה מכיון שאין לה תמיכה) ... רציתי לדעת האם יש איזה סיכוי להמשיך בתביעתינו והאם יש סיכוי שתקבל נכות.

לא כתבת מדוע היא נידחת. סביר שהיא נידחת כי היא עובדת ומשכורתה מעל המינימום המזכה בנכות.

מנהל פורום זכויות רפואיות