בעיית שמיעה בשתי האוזניים

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

07/07/2013 | 13:03 | מאת: רן

שלום לכולם! ברצוני לבקש מידע אודות בעיית שמיעה בשתי האוזניים: 1. אוזן שמאל ירידה של 30 דציבל מילדות עקב דלקות חוזרות שהביאו למצב של חור בעור התוף, ניתוח לתיקון שלא הצליח ועל כן החור קיים והירידה בשמיעה באוזן זו גם כן. 2. אוזן ימין: בשבוע האחרון עבדתי בביתי בגינה ואיכשהו נכנס לי זרד של ענף יבש לתוך האוזן וקרע לי את עור התוף, לאחר ביקור במרפאה המקומית ובמיון נאמר לי שעור התוף נקרע ויורד לי דם באוזן. הרופאב ועשה כל מה שצריך ואמר לי לשוב לאחר יומיים לבדיקת שמיעה שהעלתה שגם באוזן זו אני סובל מירידה של 30 דציבל כתוצאה מהחבלה שעברתי. ברצוני לדעת מה עלי לעשות ומהן זכויותי עקב ירידה של 30 דציבל בשתי האוזניים. כיום אני מחפש עבודה ועל כן מתקשה ללכת לראיונות עבודה ואף לא יכול לחזור לעבוד במקום עבודתי הקודם עקב בעיית השמיעה. ראוי לציין כי אני בן 27 אקדמאי בעל תואר במדעי החברה. אודה לתשובתכם וייעוצכם בנושא מכיוון שהנני אובד עצות כרגע.

רן, מאחר ופגיעותיך אינן מעבודה לא מגיעה לך קיצבה כלל. באם ותצטרך מכשירי שמיעה אני ממליץ בחום לפנות לאחד מסניפי הדים. בריאות, גיל

מנהל פורום זכויות רפואיות