פנסיה רפואית מוקדמת

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

24/06/2013 | 19:28 | מאת: תמר

שלום, אני בת 51 ופורשת ממקום עבודתי עקב שחיקה (עובדת עם ילדים). אני סובלת מירידה חדה ומתמשכת בשמיעה ובנוסף חולת אסטמה. בהנהלה במקום עבודתי מעוניינים להוציא אותי לפנסיה רפואית. שאלותיי הן: מהי פנסיה רפואית? מה המשמעות של פנסיה רפואית ביחס לגילי הצעיר יחסית והאם אוכל לעבוד בעתיד במקום עבודה אחר? אם אכן אצא לפנסיה רפואית בזמן הקרוב לא ישאר לי כסף לגיל זקנה. האם זה נכון?

תמר שלום, בעיקרון, פנסיה רפואית הינה משכורת בגובה הפנסיה שנצברה הניתנת על ידי קרן הפנסיה. במידה ותקבלי פנסיה רפואית המשמעות שאינך יכולה לעבוד לכן אם תתחילי לעבוד במקום אחר יפסיקו את הפנסיה. לגבי המשך צבירת זכויות לפנסיה, אנא בידקי עם סוכן הביטוח שלך. בריאות, מרפאות בר מדיקס - המרפאה הוותיקה לזכויות רפואיות

מנהל פורום זכויות רפואיות