מחלת מקצוע??

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

19/06/2013 | 05:33 | מאת: י.א

שלום אני בת 63 עובדת רשות מקומית-בין היתר מקבלת קהל וגם עונה לטלפונים,עובדת משרה מלאה כ4שנים ולפני כן משדה חלקית-בעבודה זו אני עובדת 31 שנה.מזה כ9 חודשים צרידות ואיבוד קול,בבדיקות נמצא כי מיתר אחד השתתק.שאלתי-האם אפשר לפנות למחלת מקצוע? האם המעביד מעורב בזה ואיך?האם אני יכולה להמשיך לעבוד? האם זה מוסיף להגדלת אחוזים לחישוב הפרישה? תודה מראש

שלום, שיתוק אינו נחשב למחלת מקצוע אלא לתחלואה טיבעית. בריאות,

מנהל פורום זכויות רפואיות