העדרות בגין ניתוח מציל חיים לילד בחו"ל

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

30/04/2013 | 17:32 | מאת: יוסף

ילד קטן, צריך ניתוח מציל חיים בלב. לאבא הרבה ימי מחלה צבורים. הנסיעה לחו"ל מארך 4-6 שבועות, משמע 20-30 ימי עבודה. 1) כמה ימים ניתן לבקש מהמעביד מהיתרה הצבורה של ימי מחלה של האב? 2) מתי ביטוח לאומי נכנסים לסיפור? האם רק בחלוף 90 יום קלנדריים או לפני כן?

יוסף שלום, שאלה ראשונה יש להפנות מי שמתמחה בזכויות עובדים. מאחר והמחלה מן הסתם התגלתה לפני זמן הרי שסופרים את הזמן מגילוי המחלה ולא מזמן הניתוח. בריאות, גיל

מנהל פורום זכויות רפואיות