וירוס הפפילומה

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

18/04/2013 | 09:18 | מאת: מירב

שלום רב יש לי תאים סרטניים בצוואר הרחם עברתי ניתוח ואחרי הניתוח נמצאו שוב תאים סרטניים לדעתי שם המחלה הוא וירוס הפיפלומה האם הנני זכאית לקצבת נכות או להנחות מסויימות דרך בטוח לאומי. תודה

מירב שלום, חסר מידע בשאלתך. האם עברת כריתת רחם/חצוצרות וכו. האם קיבלת טיפול כימוטרפי? בריאות, גיל

19/04/2013 | 10:15 | מאת: מירב

עברתי ניתוח לקיצור צוואר הרחם כרגע נמצאו עוד תאים סרטניים אך אני נמצאת במעקב כל 4 חודשים ללא טיפול תרופתי

19/04/2013 | 10:18 | מאת: מירב

אני בת 33 3 ילדים את הניתוח עברתי בזמן ההריון לפני כשנה - תודה

מנהל פורום זכויות רפואיות