בטוח לאומי אחרי השתלת כיליה

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

14/04/2013 | 11:15 | מאת: יגאל

אני בן 66 ומוכר כנכות של 100% ע"י הביטוח הלאומיבגלל אי סםיקת כליות וצרות אחרות. אני ממשיך לעבוד במשרה מלאה. לפני כחודשיים עברתי השמלת כיליה, היו זיהומים, אשפוזים חוזרים ואני עדיין ב"הסגר" בגלל מערכת חיסונית נמוכה מאד. מתי עלי לדווח לביטוח לאומי ומהן זכויותי?

יגאל שלום, הינך מציין שאתה מוכר 100% נכות בביטוח לאומי. זו היא מקסימום הקצבה שניתן לקבל. אתה יכול להגיש בקשה לקצבת שירותים מיוחדים. במידה ואתה ממשיך לעבוד ניתן לבדוק אפשרות הגשת תביעה לפטור ממס הכנסה. בריאות

מנהל פורום זכויות רפואיות