שבר בקרסול

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

14/04/2013 | 08:22 | מאת: לימה

שלום, פוטרתי מעבודתי, יום לפני שהייתי צריכה להתחיל עבודה חדשה שברתי את הקרסול (עברתי ניתוח הכולל פלטינות). כתוצאה מכך איבדתי את העבודה שהייתי צריכה להתחיל , בנוסף יש לי שלושה ילדים קטנים שאני לא מסוגלת לטפל בהם כרגע. תקופת ההחלמה היא כחודשיים מהן זכויותיי מביטוח לאומי? תודה

לימה שלום, הינך יכולה לבדוק אפשרות להגיש תביעה לתאונות אישיות בביטוח לאומי, נוסף לכך אם יש ביטוחים פרטיים לתאונות ו/או נכות. החלמה מהירה

מנהל פורום זכויות רפואיות