לאחר כריתה - האם מגיעים אחוזי נכות

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

12/04/2013 | 11:00 | מאת: בר

עברתי לפני 5 חודשים כריתת אשך בעקבות גידול סרטני שהתגלה. נכון לעכשיו, אני לא עובר טיפולים כימותרפיים, אך אני נמצא במעקב שכולל מדי כמה חודשים עריכת צילומי CT ובדיקת אונקולוג. באחד האתרים שמפרטים על אחוזי נכות ראיתי שכתוב שעל כריתת אשך מקבלים עד 20% נכות. אני מתחת לגיל 30 ורציתי לשאול האם בעקבות הכריתה והמעקב האונקולוגי מגיעים לי אחוזי נכות מביטוח לאומי?

בר שלום, בזמן קבלת טיפול כימוטרפי ניתן לקבל אחוזי נכות ואם לא עובד אזי קצבה. בזמן הטפול ניתן לקבל גם פטור ממס באם עובדים. בריאות, גיל

18/04/2013 | 17:48 | מאת: בר

זה אומר שאני אמור ללכת לביטוח לאומי ולהגיש להם תביעה שכוללת את כל המסמכים הרפואים?

מנהל פורום זכויות רפואיות