נכות ל-2 שנים אחרונות מגיע על 10 שנים

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

10/04/2013 | 19:25 | מאת: אלונה

הגשתי 6 פעמים ועדה רפואית משנת 2002 את כולם דחו כל פעם הוסיפו 10 אחוז נכות לאחרונה קיבלתי נכות כללית. גם אותה שיקללו אישורים רפואיים על ספונדוליטיס לאמבר,ניתוח קאטארקט וגם יש בעיות בראיה,שבר ברגל שמאל וורידים כאבים בגב,קושי הליכה, הבאתי החמרה במצב הפקידה של ביטוח לאומי אומרת אין-תלכי לבית משפט ולא רותה לתת לי שוב ועדה רפואית. לבית משט אין לי עו:ד וכבר הפסדתי בעבר,מה עלי לעשות כדי לקבל את המגיע לי גם דמי הבטחה לא קיבלתי,,,

אלונה שלום, מציע לפנות לחברה המתמחה בנושאים אילו כגון מרפאות בר מדיקס. ברכות, גיל

מנהל פורום זכויות רפואיות