ביטוח לאומי לירידה בשמיעה

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

26/02/2013 | 18:02 | מאת: חי

שלום, האם קצבה או פיצוי על ירידה בשמיעה ניתנת רק למי של מקבל קצבת זקנה? האם כן ניתנת לבן 67 שלא מקבל קצבת זקנה? תודה, חי

חי שלום, קצבה עבור פגיעה בשמיעה ניתנת רק למי שנפגעה שמיעתו עקב עבודתו. אם ממשיך לעבוד מעבר לגיל 67 גם יקבל במידה ויוכיח כי הפגיעה הינה עקב עבודה ולא גיל. ברכות, גיל

27/02/2013 | 14:40 | מאת: חי

שלום, תודה על התשובה המהירה!! אני סובל מבעיית שמיעה מילדות, כנראה מלידה. הבעיה החמירה עם הזמן, לא בגלל העבודה. האם יש איזשהו פיצוי/קצבה שאני יכול לקבל? שוב תודה, חי

מנהל פורום זכויות רפואיות