שרותים מיוחדים -אוטיזם

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

23/02/2013 | 17:05 | מאת: אור

שלום בני בן 16 אוטיסט שנחשב סיעודי ונזקק להשגחה מתמדת,ביולי מסתיימות 5 שנים "ביטוח סיעודי " של קרן מכבי . למיטב ידיעתי אין בקשות חריגות בנושא ביטוח הסיעודי של כל חברות הביטוח, האם "ביטוח לאומי" מכיר במצבים כאלה, בני מקבלת קצבת נכות כל חודש. אך פה זה מצב חריג שכן הוא עדיין אינו גמול מצרכיו ואינו עצמאי כלל מהרגע שהוא קם ועד אשר הולך לישון. תודה

שלום, למיטב ידיעתי בביטוח לאומי קיימת אפשרות לתבוע תוספת לקצבת נכות לילד התלוי לחלוטין בעזרת הזולת. פורים שמח

מנהל פורום זכויות רפואיות