איבוד ראייה בעין אחת - זכויות

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

22/02/2013 | 00:27 | מאת: רועי

שלום בחודש נובמבר האחרון נפצעתי בתאונה אישית ואיבדתי את ראייתי בעין אחת. איזה זכויות מגיעות לי ? יש ביטוח פנסיה - מה תובעים ? יש ביטוח בריאות - קיבלתי החזר על ניתוח אחד. ומה לגבי ביטוח לאומי ? לא חזרתי לעבוד מאחר ותפקיד לא מתאים בעקבות הפציעה. רוצים שאחתום על "עזיבה בהסכמה". מה עושים ?

רועי בוקר טוב, הינך יכול להגיש תביעה לתאונות אישיות בביטוח לאומי, תוך 3 חודשים מהאירוע. עליך לבדוק בפוליסה אם הינך מבוטח באובדן כושר עבודה ואם יש החרגה למקצוע בו הינך עוסק. לעניין חתימה על עזיבה בהסכמה, עליך לפנות להתייעצות עם עו"ד פורים שמח

מנהל פורום זכויות רפואיות