ניתוח מעקפים זכויות

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

18/02/2013 | 11:30 | מאת: שימי

עברתי ניתוח מעקפים לאחר 2 צינתורים אני עובד כנהג מונית עצמאי מאחר והניתוח הסתבך עברתי ניתוח נוסף ולכן זמן האשפוז היה ארוך מהרגיל וכן תקופת ההחלמה אין לי מקור פרנסה כרגע מה ם האפשרויות לתביעה האם אפשר לתבוע את ביטוח לאומי כנכות מעבודה לחצים בעבודה וכדומה אני בן 48 כשועיים לאחר הניתוח השני וחודש מהניתוח הראשון כמו כן גילו לי מים בריאה שנוקזו ע"י נקז חלקית

שימי שלום, מהניתוח ובכל זמן ההחלמה מגיע לך נכות כללית. לאחר מכן תקבע הנכות לפי המגבלות שישארו. האפשרות למחלת מקצוע קלושה ביותר. בריאות, גיל

מנהל פורום זכויות רפואיות