אובדן ראייה בעין אחת

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

04/02/2013 | 09:02 | מאת: רועי

שלום, נפצעתי בתאונה פרטית, כתוצאה מהפגיעה איבדתי את הראייה בעין אחת. רציתי לדעת כיצד ממשיכים ? כדאי לפנות לביטוח לאומי לבד ? האם בכלל יש לי זכויות במצב כזה ? אני לא עובד כבר 3 חודשים ומאחר ועבודתי כוללת נהיגה רבה במהלך היום כנראה שאצטרך לחפש עבודה אחרת. ביטוח לאומי השלימו לי 90 ימי מחלה. חשוב לציין שאני עדיין במעקב וטיפולים וייתכן שאפשר יהיה לשקם את הראייה בצורה חלקית ולא ממש משמעותית. אשמח לתשובה מפורטת. תודה.

רועי שלום, 1. האם לפנות לביטוח לאומי לבד: מאחר וכל מילה קובעת, לא הייתי ממליץ 2. במידה ואתה לא עובד אכן יש לך זכויות אך זכור שעליך להגיע לפחות ל- 60% נכות כדי לקבל קיצבה (שבספק אם תגיע לנכות זו) בריאות, גיל

מנהל פורום זכויות רפואיות