ביטוח לאומי לבעלי משכורת ממוצעת

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

03/02/2013 | 19:16 | מאת: דליה

חלה אצלי ירידה דרמטית בשמיעה ואני משתמשת בשני מכשירי שמיעה, אחד בכל אוזן. בשנת 2004 קיבלתי הגדרת נכות של 10% ומענק חד פעמי. מאז חלה הרעה נוספת בשמיעה. כשביקשתי לפנות שנית נאמר לי שמכיוון שמשכורתי החודשית ברוטו 10000 - לא אצליח לקבל קיצבה. האם זה נכון? האם ביטוח לאומי משלם רק לבעלי משכורת נמוכה? תודה

דליה שלום, במידה וקיבלת 10% נכות בגין ירידה בשמיעה שנגרמה כתוצאה מפגיעה בעבודה והינך ממשיכה לעבוד, תוכלי להגיש תביעה להחמרת מצב ללא תלות בהכנסתך. בהצלחה

מנהל פורום זכויות רפואיות