זכויות רפואיות קרוהן

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

10/01/2013 | 20:15 | מאת: סובל

אובחנתי כחולה קרוהן וכוליטיס מהם זכויותי וכיצד עלי לפעול? כרגע עובד בחברה במשרה מלאה אך בתקופה האחרונה נאלצתי להעדר בעקבות כאבי בטן שלשולים ובחילות קשות-כתוצאה מהמחלה והתרופות -קיבלתי חופשת מחלה.כאשר חופשת המחלה תסתיים כיצד עלי לפעול במידה והמצב ממשיך?

סובל שלום, במידה ואינך מסוגל להמשיך לעבוד עקב מחלתך, הינך רשאי להגיש בקשה לקצבת נכות, אך הדבר תלוי בחומרת המחלה כגון: אנמיה, מספר יציאות ביום, מספר התלקחויות בחודש, ירידה במשקל וכו'. * לייעוץ אישי - מרפאות בר מדיקס 03-6375700

מנהל פורום זכויות רפואיות