נכה הסובל מדום נשימה

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

20/11/2012 | 10:50 | מאת: דפנה

שלום, הנני נכה 100 אחוז בנוסף 105 אחוז שירותים מיוחדים.(סובלת מהשמנה קיצונית חמורה מאוד משתמשת בכיסא גלגלים) לפני חודש התחלתי להשתמש במכשיר סיפאפא, בגלל דום נשימה מצב חמור מאוד השינה. האם מגיעים לי עוד אחוזי נכות, או שזה המקסימום שמשלמים לי - 100 נכות כללית ו - 105 שירותים מיוחדים.? אודה לכם שתענו לי.

21/11/2012 | 18:39 | מאת: אלון אהרונוב

דפנה שלום, כיוון שאת טוענת שיש לך כבר 100% נכות לא ניתן לקבל תוספת עבור דום נשימה בשינה - לא ניתן לקבל מעבר ל 100% נכות. לגבי שר"מ יש לבחון האם הדום נשימה בשינה יכול להגדיל לך את הזכאות מעבר ל 105% שר"מ. אלון

מנהל פורום זכויות רפואיות