הפלה שנייה בעקבות הודעה מאוחרת של בית החולים

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

08/11/2012 | 13:13 | מאת: רונן

שלום , אישתי עברה לפני חודשיים הפלה ,התשובות של אחרי ההפלה התקבלו רק לאחר חודשיים למרות שעל התוצאות היה תאריך של שבוע אחרי ההפלה ,התקשרו מבית החולים להגיע דחוף לבית החולים לבדיקה ושם נמסר שבתוצאות ראו מולה ועקב כך לא מומלץ להיכנס להריון , אבל בינתיים אישתי כבר נכנסה להריון (כי התגובה מבית החולים הייתה מאוחרת )ונאלצה לבצע הפלה שנייה בתוך כחודשיים וזאת עקב רשלנות בית החולים שלא שלח התוצאות בזמן .שאלתי האם ניתן לתבוע את בית החולים על עוגמת נפש וסבל בגרידה השנייה (שהייתה נמנעת אילמלא הייתה יודעת על התוצאות)

10/11/2012 | 21:04 | מאת: אלון אהרונוב

רונן שלום, עליך לפנות לעו"ד המתמחה ברשלנות רפואית ולהתייעץ איתו בנושא. הפורום שלנו אינו מתמחה בנושא זה אלון

מנהל פורום זכויות רפואיות