עיוור יחד עם אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

25/10/2012 | 17:02 | מאת: אבי

שלום רב. אבא שלי סובל מעיוורון מלידה ולפני חמש שנים קיבל אירוע מוחי חצי גוף..לגביי העיוורון יש לא 100 אחוזי נכות ולגבי האירוע מוחי קבעו לו בין הייתר קיצמת ניידות כיוון שמתקשה בהליכה.. לגבי העיוורון אני יודע שהוא לא זכאי בהנחה לרכב אבל עכשיו כשעבר אירוע מוחי ושמקבל קיצבת ניידות יש סיכוי שמגיע לו הנחה ברכב חדש? תודה!

29/10/2012 | 21:25 | מאת: אלון אהרונוב

אבי שלום, למי שמקבל אחוזי מוגבלות בניידות יש זכויות שאחת מהן הינה הנחה במיסים בעת קניית רכב חדש. פנה לביטוח לאומי ותבקש שיסבירו לך מה הזכויות בהתאם לאחוזי המוגבלות בניידות. אלון

מנהל פורום זכויות רפואיות