פציאליס-שיתוק עצב הפנים - צד ימין

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

14/10/2012 | 15:07 | מאת: טל

שלום,בן 34 ,לפני מס' ימים קמתי עם צד ימין משותק,במיון נכתב שיתוק בעצב בל .נתנו לי סטרואידים וטיפות עיניים עם משחה ללילה. אינני מסוגל לעבוד-עובד מול קהל בבית קפה,אוכל ושותה עם מגבלות. מה או מי יכול להבטיח לי הכנסה? תודה מראש!

14/10/2012 | 22:52 | מאת: אלון אהרונוב

טל שלום, בד"כ פציאליס חולף תוך מספר חודשים ואף ניתן לעבוד אחרי חודש. כמובן שהכל בהתאם למצבך ולהשתפרות המצב. במידה ואינך מסוגל לעבוד (אובדן כושר עבודה) מעל 3 חודשים יש לבחון זכאות לקצבת נכות כללית. אלון

מנהל פורום זכויות רפואיות