זימון לוועדה רפואית- קרדיאולוג

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

30/08/2008 | 19:46 | מאת: א.מוזס

קישורים ממומנים שבת שלום, בעקבות ביצוע ניתוח מעקפים ל-4 עורקים פנייתי אל ביטוח לאומי לקביעת נכות בריאותית מחדש ( כעת יש לי 79% נכות בריאותית משוקללת בסעיפים שונים- ו75%אובדן כושר עבודה )ועתה קיבלתי הזמנה לוועדה רפואית דרג ראשון - אצל קרדיאולוג התבקשתי להביא 4 מדידות לחץ דם, א.ק.ג עדכני ופרופיל ליפידים. א.ק.ג לפני הניתוח : סינוס , אוטם תחתון אחורי , הרמת ST עם היפוך AVF T , L2 L3 עכשיו היות ולאחר הניתוח אני נוטל תרופות שהן :- NEOBLOC MG30/0.25X2DAYS SIMVASTIN -TEVA 20MG X DAY MICROPIRIN75Mg X DAY OMEPRADEX 20 MG ותוצאה מהניתוח,לאחר מכן נטילת תרופות יומיות לחץ דם, א.ק.ג ופרופיל ליפידים הינם תקינים. לאור הנ"ל האם סביר להניח שהוועדה עלולה להגיע למסקנה שאין כל נכות בריאותית עקבות התקף לב והניתוח או בעצם העובדה,לאחר אירוע הלב וביצוע ניתוח מעקפים ל-4 עורקים והשלכותיו משאירים נכות בריאותית(עלפי ספר מבחנים של מוסד לביטוח לאומי)

08/09/2008 | 09:06 | מאת: ד"ר עודד שראל

לאור התיאור – יש סיכוי שלא תיקבע נכות, אם אין אוטם חדש (מאז הוועדה בה נקבע לך 79% נכות) היותר סביר שתיקבע נכות של 10% עד 25% חדשה, אם יש לך כאבים בחזה.

מנהל פורום זכויות רפואיות