תסמונת נפרוטית

דיון מתוך פורום  זכויות רפואיות

10/01/2012 | 19:02 | מאת: שאלה

שלום רב,בת23. לפני כשנה וחצי התחילה אצלי תסמונת נפרוטית.בהתחלה חשבו שזה mcd אך לאחר שנה שהטיפול בסטרואידים כשל התחלתי לקבל ציקלוספוריןוכנראה שההבחנה היא fsgs. לפני ההבחנה החדשה קיבלתי 30%,יחד עם עוד משהו שלא קשור לכליות-37%.האם אחרי ההבחנה החדשה כדאי לי להגיש על החמרה?הרופא אמר שלמרות שאני מרגישה יותר טוב זה כנראה יחזור לי עוד הרבה פעמים ואני אהיה תלויה בתרופות...תודה רבה!

10/01/2012 | 23:52 | מאת: אלון אהרונוב

עליך להגיש תביעה להחמרת מצב ולבקש שיבחנו את מצבך בהתחשב בממצאים החדשים. במידה ותמצאי כזכאית למעל 40% נכות ובעלת פגיעה בכושר עבודתך מעל 50% תוכלי לקבל קצבת נכות כללית. המון בריאות , אלון אהרונוב , זכותי

מנהל פורום זכויות רפואיות