ספונדילוסיס s1-L5 וניוון דיסקיםs1-L5,L4-L5

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

16/11/2004 | 19:17 | מאת: נעה

יש לי ספונדילוסיס S1-L5 וניוון של שני דיסקים S1-L5, L4-L5. אני בת 26 הומלץ לי לעשות ניתוח של קיבוע. הייתי רוצה לדעת האם זהו ניתוח מסובך, האם ההתאוששות קשה,מה סיכויי ההצלחה ועוד פרטים שיכולים לעזור לי בקבלת ההחלטה. שאלתי מופנית גם לד"ר וגם לאנשים שעברו ניתוח זה ויכולים לעזור לי.תודה רבה, נעה.

05/01/2010 | 19:46 | מאת: ירון

לידיעתך עברתי ניתוח דומה על חוליות L5 S1 L4 (ניתוח קיבוע חוליות עם השתלת קלובטיטניום ) והשתלת עצם בתוך הכלובים ותמיכה של החוליות על ידי מוטות וברגים מסוג פלטינה . לידיעתך זה ניתוח קשה מאוד והחלמתו קשה מאוד (דכאון רב לאחר ניתוח זה) אם את רוצה פרטים נוספים תצרי קשר 054-8417716 לאחר כל הסבל הנ"ל הניתוח מאוד עוזר. לאחר 3 מהניתוח עברתי ניתוח להשתלת ספיינל קורד סטימולטור . (קוצב חשמלי לעמוד שדרה)

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה