מה הסיפור של רעייה?

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

06/01/2001 | 00:47 | מאת: אביהו

ד"ר רנד אני עוקב בקביעות אחר הדיונים בפורום שלך - מכיוון שסבלתי מבעיית גב מתמשכת. לפני כשנתיים עברתי ניתוח (שחרור היצרות מתנית וקבוע) אשר נתן לי חיים חדשים, אחרי ששנים ביליתי בטיפולי סרק אצל מרפאי אליל למיניהם. היום אני יודע שכל הקשקוש חסר השחר הזה רק עכב את הטיפול הנכון. אני מצטער שהתפתיתי לבזבז כל כך הרבה זמן סבל וכסף אצל אנשים לא מקצועיים כאלו. מזה מספר שבועות אני נתקל בתגובותיה של אחת רעייה המוכרת באגרסיביות את שירותיה בפורום. כל מי שעינים לו רואה מיד שמדובר בקידום מכירות זול חסר כל בסיס מקצועי - אחרת כיצד יתכן שלכל בעייה ולכל מצב - ללא קשר מה סבתם ועוד לפני שהבינה על מה מדובר - מייד היא יודעת ששיטת אלכסנדר יכולה לעזור? מדוע היא לא נזהרת קצת יותר ומציעה לפחות לבדוק את הפונים לפני שהיא מתחייבת לעזור להם? והשאלה החשובה יותר מופנית אליך ואל מנהלי אתר DOCTORS מדוע אתם מאפשרים למרפאי אליל מסוגה של אשה זו למכור את שירותיה בפורום הזה? האם לא מדובר בפורום שאמור להיות מוקדש לנושאי עמוד שדרה על ידי רופאים ומומחים לנושא זה? מדוע אין אפשרות למנוע ממנה להטריד את כל קוראי הפורום בשטויות שלה? תמיד אותו נוסח ואותו קשקוש חסר שחר אולי אפשר לחסום את הגישה לפורום בפניה ולאפשר בחזרה דיון רציני? אביהו

06/01/2001 | 13:52 | מאת: איתי ויזר

שלום אביהו אתר דוקטורס מאז ימיו הראשונים שם למראשית עקרונותיו את עקרון חופש הביטוי והדיבור. הרשת אותה חולקים הגולשים מיועדת להם ועקרונות הצנזורה וחסימת רצונות ההתבטאות תואמת השקפות מיושנות ודקדנטיות. עם זאת תלונותך מעלה בעיתיות שאנו מתייחסים אליה בכובד ראש: כיצד נאפשר לגולשים המשתמשים בשירותי הפורומים להבחין בין דעות מקצועיות הניתנות להם לבין נסיונות פרסומיים או חבבניים שאינם עולים בקנה אחד עם המטרה לשמה הוקמו פורומים אלו. אי לכך שמנו לעצמנו קו אדום, שיסמן את גבול הסובלנות שלנו להודעות בפורומים ושמעבר לו תגבר הפגיעה בחופש הביטוי על חופש הביטוי של כו ב ההודעה בעצמו. הסייגים הם שניים: 1. הודעה בלשון פרסומית בוטה- הכוללת מספרי טלפון, הטעיה ברורה של הגולש וכו'. 2. הודעה שיש בה לשון הרע. מתפקידי לדאוג כי הודעות כאלו יוסרו מעל דפי הפורום. בימים אלו אנו שוקדים על פתרון שיאפשר חיים משותפים של כל העקרונות שציינתי. המשך לעקוב בפורומים שלנו בתודה איתי ויזר מנהל קהיליית הפורומים

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה